Apocalipsi

Colaboradores

Xavier Alegre / Mauro Armiño

Ilustraciones

José Luis Fariñas

Apocalipsi

Textos: Biblia Interconfesional Catalana

Apocalipsi o llibre de la Revelació de Jesucrist és una nova edició original amb textos de la Bíblia Interconfessional Catalana seleccionats pel pare Josep Boadas i amb una magnífica introducció de Xavier Alegre que enriqueix amb la seva interpretació iconològica el text bíblic per la seva aclaridora exegesi de l’Apocalipsi, de la simbologia i de les al·legories submergides en l’escriptura.

Les il·lustracions entre el text i les estampes són obra de l’artista José Luis Fariñas. Inclou tretze estampes en color exemptes realitzades amb la tècnica mixta d’art digital i serigrafia sobre paper Vendrell de 260 g expressament fabricat per a aquesta edició amb una verjura i una textura adaptades a las aquarel·les de l’artista. A més a més, el llibre conté vuitanta dibuixos litogràfics entre el text: portadelles, orles, colofons (alguns d’ells de pàgina sencera).

En total són vint-i-quatre díptics de 38 x 28 cm en paper Vendrell de 260 g amb vuitanta-sis pàgines impreses amb el tipus Tribute en les seves versions rodones, cursives, negretes, versaletes i lligadures en diversos cossos. Es presenta en branca conforme a la tradició bibliòfila, en una capsa dissenyada per l’arquitecte, bibliòfil i enquadernador Andrés Pérez-Sierra.

L´Apocalipsi, forma part de l´edició original, el tiratge del qual es limita estrictament als següents exemplars:
Cinquanta exemplars numerat en romana de l’I/L al L/L, que inclouen tretze estampes en color i tretze més sèpia, destinats als membres del Club de Bibliofília de Liber Ediciones.
Noranta-nou exemplars numerats en aràbiga de l’1/99 al 99/99, que inclouen tretze estampes en color.
Set exemplars signats del P.A.1 al P.A.7 i Tres exemplars signats de l’H.C.1 a l’H.C.3, que inclouen tretze estampes en color; tots ells destinats a col·laboradors.

L’autenticitat de cada exemplar es garanteix exclusivament mitjançant el testimoni notarial, que acompanya cada un dels exemplars.

 

Pidenos información